HTC begonnen met uitrol Android 4.3 update

HTC is vandaag begonnen met de uitrol van de nieuwe Android 4.3 versie. Vele berichten maken duidelijk dat bezitters van de HTC One de update voor Android 4.3 hebben ontvangen. De uitrol is begonnen bij de HTC One welke naast Android 4.3 ook de beschikking zal krijgen ver HTC Sense 5.5 na de update. Het lijkt erop dat HTC ook in Nederland is begonnen met de uitrol van Android 4.3.

Eén van de belangrijkste wijzigingen die de update zal meebrengen is dat het mogelijk wordt om indien gewenst BlinkFeed uit te schakelen. Deze eigen Flipboard-achtige interface van HTC werd door een aantal gebruikers niet benut en is daarom vrij hinderlijk op het homescreen van de HTC One. De uitrol van Android 4.3 voor de HTC One kan per regio verschillen, het lijkt erop dat de update in Nederland en verschillende Europese landen al binnen is gekomen.

HTC-One-Max

Android 4.3 verbeteringen:

Naast de verbeteringen in de nieuwe Sense 5.5 update zijn er een aantal kleine updates en verbeteringen zichtbaar in de nieuwe Android 4.3 versie. Zo zijn er een paar bugs opgeslost en is de snelheid van het toestel verbeterd waardoor deze een stuk sneller en soepeler zal draaien op de HTC One.

Bron: Androidplanet

Vorig artikelVele gamers downloaden neppe PC GTA 5 torrent
Volgend artikelGroep Nederlanders opgepakt vanwege fraude internetbankieren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in