BlackBerry Messenger wachtrij omzeilen zonder te wachten

BlackBerry Messenger is momenteel erg populair en heeft binnen 24 uur al 10 miljoen downloads binnen voor Android en iOS. Blackberry Messenger is hierdoor erg populair waardoor de servers het er maar moeilijk mee hebben, vandaar dat Blackberry een wachtrij heeft ingezet om zo de server belasting tegen te gaan. Doormiddel van de wachtrij krijgt de gebruiker een melding wanneer de app voor de smartphone beschikbaar is. Gelukkig kan je deze wachtrij omzeilen waardoor je gelijk aan de slag kan met BlackBerry Messenger voor Android en iOS.

Blackberry-Messenger-App

Blackberry Messenger is een berichtendienst voor Blackberry, Android en iOS. De app is een goede concurrent voor Whatsapp en heeft enkele voordelen waaronder dat de app voor zowel Blackberry, iOS en Android volledig gratis te downloaden is.

De wachtrij kan je makkelijk omzeilen. Allereerst open je de applicatie en vul je een geldig e-mail adres is. Nadat er een e-mail adres is ingevuld druk je op volgende. Nu forceer je het afsluiten door terug te gaan naar je homescreen van de smartphone. Als laatste start je de app opnieuw op en vul je het formulier aan met de overige details. Meer informatie over het omzeilen van dewachtrij voor de  Blackberry messenger app is te lezen op de website van Androidplanet.

 

Vorig artikelOok Samsung Galaxy S5 krijgt 64-bit processor
Volgend artikelSpecificaties LG G Flex uitgelekt in benchmark test

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in