Specificaties Google Nexus 10 tijdelijk verschenen in Play Store

Google heeft waarschijnlijk per ongeluk diverse details online gezet over de nieuwe Nexus 10 tablet. Google heeft wel vaker “per ongeluk” eerder producten online gezet in de Google Play Store. Vandaag is namelijk voor een korte periode de nieuwe Nexus 10 tablet verschenen in de Google Play Store. Naast een pers afbeeldingen zijn er ook diverse specificaties uitgelekt.

Google-Nexus-10-2

De nieuwe Nexus 10 tablet beschikt ten opzichten van de vorige Nexus tablet over diverse verbeteringen waaronder een verbeterd scherm. De nieuwe Nexus 10 beschikt namelijk over een 10-inch scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. De tablet beschikt ook over een Qualcomm Snapdragon 800 chipset in combinatie met een Adreno 330 chipset. Naast de Qualcomm processor beschikt de tablet over 3GB standaard werkgeheugen, en standaard intern 32GB opslagruimte. Als de specificaties van de nieuwe tablet kloppen is de Nexus 10 de eerste tablet welke beschikt over 3GB aan RAM.

Verkrijgbaarheid:

Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de Nexus 10 officieel in Nederland verkocht zal worden. Ook een adviesprijs is nog onbekend.

Bron: Gizmodo

Vorig artikelXbox One dashboard zichtbaar in video
Volgend artikelSamsung komt binnenkort waarschijnlijk met Samsung Galaxy S4 Active mini

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in