Lenovo komt met 8 en 10 inch Yoga tablet

Lenovo heeft deze week tijdens een evenement twee nieuwe Yoga tablets onthuld, deze tablet van Lenovo zijn anders dan vele andere tablets aangezien deze Lenovo tablets zijn voorzien van een ingebouwde standaard en een verbeterde batterij waardoor de accu volgens de fabrikant ongeveer 18 uur mee kan gaan. De tablet heeft een opvallend design, wat je niet vaak zal zien bij tablets.

Lenovo-IdeaPad-B8000-F

De nieuwe Yoga tablet van Lenovo komt in verschillende varianten waaronder een 8-inch en 10-inch model. Het 8-inch model zal een prijskaartje krijgen van 229 euro terwijl het 10-inch model voor 299 euro over de toonbank zal gaan. De Lenovo Yoga tablet beschikt over een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 1,6 megapixel camera aan de voorkant. De tabet wordt aangedreven door een 1,2Ghz Quad Core processor in combinatie met 1GB werkgeheugen. Ook beschikt de Lenovo Yoga over 16GB of 32GB opslagruimte wat je doormiddel van een MicroSD kaartje kan uitbreiden. De tablet draait op Android 4.2.2

Verkrijgbaarheid: 

Vanaf 30 oktober zal de nieuwe Yoga tablet verkocht worden voor een bedrag van 229 en 299 euro. Wanneer de tablet naar Nederland komt is momenteel nog onduidelijk.

Vorig artikelGoogle toont nieuw model Google Glass
Volgend artikelEerste benchmark resultaten iPad Air opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in