CM Storm Devastator: Keyboard en muis voor gamers

Coolermaster heeft de afgelopen weken diverse nieuwe producten op de markt gebracht vooral in de game serie. Ook deze week heeft Coolermaster diverse game accessoires op de markt gebracht welke geschikt zijn voor de PC. Het gaat hierbij om de Devastator, dit pakket beschikt over een MS2K Precision Mouse en het MB24 ergonomische toetsenbord welke beschikt over vele functionaliteiten. De combinatie heeft vele belangrijke punten waaronder gebruiksgemak, snelheid en precisie. Vooral precisie is voor gamers zeer belangrijk.

Cooler_Master_Devastator

De MS2k Precisie Muis:

De MS2k muis bevat een DPI modus switch waardoor je zelf de DPI kan bepalen, er zijn drie standen aanwezig waaronder 800/1600 en 2000 DPI. Door de DPI Modus Switch is het mogelijk om vrijwel direct te switchen tijdens een game tussen precieze of juist snelle bediening. De muis heeft een opvallende ergonomische vorm wat moet zorgen voor een comfortabele ligging. Naast de muis is er in het Devastator pakket ook een toetsenbord aanwezig welke modelnummer MB24 met zich mee heeft gekregen.

CM-Storm-MUIS

De MB24 keyboard:

Het toetsenbord en de muis lijken qua design aardig op elkaar en beschikken beide over vele functie’s. Het toetsenbord is een low profile ergonomisch toetsenbord en is geschikt voor elke situatie waardoor het toetsenbord ook prima geschikt is voor het betere typwerk, een goede all rounder kunnen we het dus wel noemen. Dit membraam toetsenbord is voorzien van laser-edged toetsen die zorgen voor meer grip, ook zijn er rubberen pads aanwezig om zo trillingen en verschuivingen tegen te gaan.

Beschikbaarheid:

De CM Storm Devastator is vanaf heden beschikbaar met een adviesprijs van 39,95 euro. Momenteel is de CM Storm Devastor bij de betere computer winkels en online shops verkrijgbaar. En 39,95 is zeker niet duur voor een toetsenbord en muis met prima specificatie’s.

Vorig artikeliFixit: Nieuwe iPad onmogelijk te repareren
Volgend artikelEerste advertenties zichtbaar op Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in