Nikon komt met nieuwe Nikon DF DSLR

Nikon heeft vandaag de nieuwe Df aangekondigd, het g aat hierbij om een spiegelreflexcamera welke foto’s kan maken op full frame formaat. De beeldsensor van de nieuwe Nikon DF is hetzelfde als die van de Nikon D4. De camera is zeker niet goedkoop aangezien de camera vanaf 28 november voor een bedrag van 3059 euro verkocht zal worden.

Nikon-DF

De beeldsensor welke aanwezig is in de nieuwe Nikon Df heeft een capaciteit van 16,2 megapixel. De camera heeft maximaal een lichtgevoeligheid van 12.8000 iso wat uitbreidbaar is tot 204.800 iso. De beeldprocessor is eveneens dezelfde als die van de D4: de Expeed 3. Volgens Nikon biedt de Df continu-opnamen op 5,5bps in zowel full frame- als aps-c-formaat. Volgens Nikon is de starttijd van de nieuwe DSLR 0,14 seconden. Ook heeft de Nikon DF een maximale sluitertijd van 1/4000.

De camera beschikt over een 3,2-inch LCD scherm met 921.000 beeldpunten. De body van de camera is zeker geen lichtgewicht aangezien de camera een gewicht heeft van 710 gram zonder lens. Bij een volle accu zou de Df in de ‘enkel beeld’-modus 1400 afbeeldingen kunnen schieten. De camera heeft een retro look en zal vanaf 28 november in Nederland verkocht worden voor een bedrag van 3059 euro.

Vorig artikelUitgelekte afbeelding toont Lumia 525 smartphone
Volgend artikelBenchmark resultaten nieuwe Mac pro opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in