Smartphonemerk Kazam gelanceerd door ex-HTC medewerkers

Twee voormalig medewerkers van HTC In Engeland zijn zelf een nieuw bedrijf begonnen met de naam Kazam. Het bedrijf ontwikkeld nieuwe smartphones welke vooral voor een goedkoop bedrag verkocht zullen worden. Vandaag heeft Kazam de eerste smartphones uitgebracht welke allemaal draaien op een stock-android versie.

Kazam-smartphone

Kazam brengt twee verschillende productlijnen uit waaronder Thunder en Trooper. Thunder is een merk voor vooral low-end smartphone terwijl de Thunder smartphones zijn voorzien van mid-end specificatie’s. Momenteel zijn er nog erg weinig details bekend over de verschillende smartphone’s. We weten wel dat de THunder Q4.5 zal draaien op een 1,3 Ghz quadcore processor van MediaTek in combinatie met 1GB RAM. De Trooper-familie bestaat uit een X5.5, X5.0, X4.5, X4.0 en X3.5.

Kazam wil zich richten op gebruiksgemak aangezien de smartphones zijn voorzien van een microsd-slot, verwisselbare accu, twee sim-sloten en een stok Android versie waardoor er geen overbodige Android skin geïnstalleerd zal worden. Meer informatie over de smartphones waaronder prijzen en beschikbaarheid is helaas nog niet bekend gemaakt.

Vorig artikelTwitter naar de beurs voor 26 dollar per aandeel
Volgend artikelInternet Explorer 11 voor Windows 7 uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in