Xbox One consoles te vroeg geleverd

Voor sommige gamers welke de Xbox One hadden besteld kwam er een onverwacht pakketje, veel mensen welke de Xbox One eerder hebben besteld hebben de console inmiddels al ontvangen. Dit komt doordat er een aantal consoles te vroeg geleverd zijn. Hierdoor zijn er enkele details bekend gemaakt over de nieuwe Xbox One console.

microsoft-xbox-one-4842_610x407

De winkelketen Target in Amerika heeft de console deze weer al uitgeleverd aan de klanten, terwijl de officiële lanceerdatum op 22 november is. Volgens een van de geluksvogels start de console in ongeveer zeventien seconden op. Ook was het mogelijk om de Software Store te bezoeken waardoor er enkele details zijn opgedoken over de games waaronder de omvang van de games. FIFA 14 (8 GB), Forza 5 (31 GB) Dead Rising 3 (19 GB) en Call of Duty: Ghosts (39 GB) waren beschikbaar.

Naar verwachting werkt de nieuwe console ook aangezien Microsoft eerder deze week heeft bekend gemaakt dat de console alleen zal werken als de patch welke op de lanceerdatum uitkomt geinstalelerd is op de console. De gamers welke de console nu al in handen hebben gekregen laten weten dat het mogelijk is om de patch te downloaden welke zo’n 500MB groot is.

Vorig artikelMedion MD 98488 tablet vanaf 16 november bij de Aldi
Volgend artikelPersafbeeldingen Moto G smartphone opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in