Hyves komt met downloadtool voor profielgegevens

Hyves heeft vandaag een nieuwe download tool vrijgegeven welke het mogelijk maakt om al je profiel gegevens van de website te downloaden, zodat je hiervan een backup kan maken. Vanaf 2 december is het niet meer mogelijk om op het sociale netwerk-gedeelte in te loggen. Aangezien Hyves zal stoppen met het sociale netwerk.

profiel-hyves-verloor-bij-tmg-razendsnel-alle-glans

Ik oktober van dit jaar heeft Hyves al laten weten dat ze definitief zullen stoppen met het platform. Het sociale netwerk had namelijk een flinke achterstand ten opzichten van Facebook. Hyves stopt er niet helemaal mee aangezien ze verder gaan als game site. Alleen mensen die de website nog actief gebruiken voor het spelen van spellen kunnen hun profiel behouden. Alle andere profielen zullen niet meer beschikbaar zijn na 2 december. Alle profiel gegevens zullen daarom ook verwijderd worden.

Voor mensen welke toch de foto’s willen backupen heeft Hyves een downloadtool uitgebracht, waarmee het mogelijk is om alle persoonlijke gegevens, krabbels, wie wat waars, blogs, foto’s en video’s van je Hyves-profiel te downloaden. Als je gebruik zal maken van de tool krijg je voor het einde van het jaar een download link waarmee je de bestanden kan downloaden. Gebruikers hebben tot 29 november de tijd om de tool te gebruiken

Vorig artikeliOS 7.0.4 beschikbaar als download voor iPhone en iPad
Volgend artikelMotorola Moto X mogelijk ook naar Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in