Phlips komt binnenkort met budget Philips Amio tablet

Philips wil graag ook meedoen in de Android/ tablet markt en komt daarom binnenkort met een aantal nieuwe tablets. Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe Philips tablet verkocht worden voor een zeer aantrekkelijk bedrag. De Philips tablet krijgt de naam Philips Amio met zich mee. De Philips Amio is volgens de laatste geruchten een 7-inch tablet met een resolutie van 1024×600 pixels. Ook is er een nog onbekende processor aanwezig met twee cores. Waarschijnlijk gaat het hierbij om een processor van mediatek.

philips_amio_android_tablet_02_tech2

De processor beschikt over twee cores en draait op een snelheid van 1.5Ghz in combinatie met 1GB werkgeheugen. Ook is er 8GB intern geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een microSD aansluiting. Ook is er een hoofdtelefoonaansluiting, microHDMI en microUSB aansluiting aanwezig. De tablet zal standaard draaien op Android 4.1.

Beschikbaarheid Philips Amio:

Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de Philips Amio tablet verkocht zal worden in Nederland. De tablet zal in Nederland verkocht worden voor ongeveer 100 euro.

Vorig artikelAcer komt met nieuwe Chromebook
Volgend artikelProductie iPhone 5C teruggeschroefd

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in