T-mobile 4G netwerk uitgebracht in grote steden

Vandaag heeft T-mobile het 4G netwerk officieel gelanceerd in een aantal grote steden. Alle bestanden en nieuwe klanten krijgen volledig gratis toegang tot het 4G netwerk van T-Mobile. Het netwerk is nu al toegankelijk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Rond het einde van 2014 wil T-mobile dat iedereen is aangesloten op het 4G netwerk. Begin november is T-mobile begonnen met de uitrol van 4G. T-Mobile introduceert haar 4G-netwerk vandaag in vier grote steden.

Gebruikers kunnen zonder extra kosten volledig en gratis overstappen op het 4G netwerk. Gebruikers met een toestel welke beschikt over een 4G connectie kunnen daarom gratis gebruik maken van het 4G netwerk in Nederland. Daarmee profiteren ze direct van stabieler en sneller mobiel internet.” Met 4G kan je internetten met veel hogere snelheden daarom heeft T-mobile ook een 4G abonnement uitgebracht met een bundel van 10GB. De bundel kost 45 euro per maand en biedt een snelheid van maximaal 50 Mbps.

Dekking in grote steden:

Vanaf vandaag is er dekking beschikbaar in een aantal grote steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Vodafone zal verder gaan met de uitrol van andere steden zodat ook andere gebruikers toegang krijgen tot het 4G netwerk. Eerst zal het overige deel van de Randstad aan de beurt zijn en vervolgens in de rest.

Vorig artikelAndroid 4.2 voor Samsung Galaxy SII Plus beschikbaar
Volgend artikelQualcomm lanceert nieuwe Toq smartwatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in