EVGA begonnen met verkoop Note 7 tablet

EVGA heeft vandaag aangekondigd dat ze zijn begonnen met de verkoop van de nieuwe Note 7 tablet. De nieuwe EVGA tablet draait op een Nvidia Tegra 4 soc en zal verkocht worden voor ongeveer 200 euro. Via de website van EVGA is vandaag de verkoop van het nieuwe model aangekondigd. Het apparaat is gebaseerd op de Tegra 4 van Nvidia, de chipset is gebaseerd op een quad core A15 processor met een kloksnelheid van 1,8Ghz. De tablet heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels.

EVGA-Note-7-tablet

Naast de Tegra 4 chipset is er ook intern 16GB opslagcapaciteit aanwezig wat je uiteraard kan uitbreiden doormiddel van een micro-sdkaartje. Voor foto’s is een 5-megapixelcamera aan de achterkant ingebouwd. De accu van de tablet heeft een vermogen van 4100mAh. EVGA levert de Tegra 7 Note met een ongemodificeerde versie van het Android-besturingssysteem, daarom draait de tablet op een stock Android versie.

Het is momenteel nog onduidelijk of de tablet van EVGA ook verkocht zal worden in Nederland. Amerikaanse klanten kunnen een preorder plaatsen voor de Tegra Note 7.

Vorig artikel‘Foxconn stopt met iPhone 5C producutie’
Volgend artikeliOS 7.1 beta nu beschikbaar voor ontwikkelaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in