FIFA 14: Kwaliteit Playstation 3 vs Playstation 4 in video

De Playstation 4 is inmiddels te koop in America, en YouTube stroomt vol met mooie vergelijking video’s tussen verschillende games waaronder FIFA 14 met kwaliteit verschil tussen de Playstation 3 en Playstation 4, hierdoor kan je goed het verschil in kwaliteit zien tussen de current en next gen consoles. Zoals je kan zien in onderstaande video is het verschil duidelijk zichtbaar. De next-gen heeft een geheel eigen engine, met de naam Ignite, om de dribbels en veegbewegingen zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven.

De Playstation 4 is met de nieuwe engine vooral gericht op beter bewegende acties en meerdere details. Ook is het beeld een stuk duidelijk en scherper. De next-gen versie van FIFA 14 zal qua graphics mooier zijn dan de current-gen versie. Dit komt door het gebruik van de nieuwe Ignite Engine van EA. In de onderstaande video kan je duidelijk ehet verschil bekijken tussen beide consoles met dezelfde game.

Vergelijking Playstation 3 VS Playstation 4:

Vorig artikelAldi verkoopt goedkope Mini-pad tablet vanaf 27 november
Volgend artikelGTA 5 Beach Bum DLC beschikbaar voor PS3 en Xbox 360

2 REACTIES

  1. Wat een slechte vergelijk video zeg. Zorg dat je dezelfde beelden laat zien. Op de PS3 video is vaak geen stadion publiek te zien. Nutteloos..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in