Internetstoring KPN volledig opgelost

Het Nederlandse telecombedrijf KPN kampte woensdagmiddag met een internetstoring verspreid over het hele land waardoor het voor veel gebruikers niet mogelijk was om gebruikt te maken van de internetverbinding. Het is nog onduidelijk hoeveel klanten er last hadden van het probleem.

Volgens KPN waren de problemen aanwezig tussen 13:30 en 14:45 uur. Volgens een woordvoerder waren de problemen rond 16:15 weer opgelost. „maar we houden alles nog extra scherp in de gaten” aldus de woordvoerder van KPN. Ook is er momenteel nog weinig informatie bekend over de oorzaak van het probleem. Alleen klanten met vast internet van het KPN-merk waren de dupe van de storing: internetters via dochterbedrijven Telfort en XS4all waren woensdagmiddag gewoon online. De vaste telefoonlijnen van KPN bleven gewoon in de lucht. Bel je via internet dan waren er inderdaad een aantal problemen.

Het telecombedrijf kan nog niets zeggen over eventuele schadevergoedingen die klanten zouden kunnen krijgen. Indien er meer informatie beschikbaar is over de oorzaak dan zullen wij dit artikel bijwerken met recente informatie betreft de netwerk storing.

Vorig artikelPS Store: Games en DLC vandaag in de uitverkoop
Volgend artikelOverzicht: Playstation 4 lauch games

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in