Xbox One in het buitenland kopen niet verstandig

Vanaf vandaag is de Xbox One bij een groot aantal winkels en Europese landen verkrijgbaar. Helaas nog niet in Nederland, maar de nieuwe Xbox One is alvast wel verkrijgbaar voor een bedrag van 499 euro in Duitsland. Maar is het wel verstandig om een Xbox One te halen vanuit Duitsland, of een ander land.

microsoft-xbox-one-4842_610x407

Vandaag is de Xbox One in een aantal landen waaronder de Verenigde Staten, Australië, Brazilië, Canada, Nieuw-Zeeland, Mexico, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk in de verkoop. Nederlanders moeten helaas nog even wachten aangezien Nederland nog niet alles in orde heeft om het product te verkopen. De Nederlandse lancering van de Xbox One is waarschijnlijk rond het eerste kwartaal van 2014. Momenteel gaan er geruchten rond dat de verkoop in Nederland pas vanaf maart 2014 zal beginnen.

Microsoft laat wel weten dat een buitenlandse Xbox One uit bijvoorbeeld Duitsland niet verstandig is aangezien je hiermee ondersteuning en garantie zal mislopen. Ook kun je geen games of uitbreidingen kopen op Xbox Live, aangezien dit regio gebonden is. De Playstation 4 gaat wel vanaf volgende week in de verkoop, ook in Nederland.

Vorig artikelHardeschijf Xbox One vervangen gaat ten kosten van garantie
Volgend artikelVodafone komt met Whatsapp concurent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in