‘Nederlandse release Playstation 4 in gevaar door defecte consoles’

De Playstation 4 is in de eerste dagen zeer goed verkocht, maar sommige consoles lijken er al snel mee te stoppen aangezien veel gebruikers klagen over defecte consoles. Vooral op Amazon staat het vol met negatieve reviews over defecte consoles. Vooral uit de eerste levering van de Foxconn fabriek zijn vele klachten naar voren gekomen aangezien een aantal Foxconn medewerkers de Playstation 4 bewust hebben gesaboteerd. PS4 klanten klagen op het Sony forum en bij Amazon over een blauwe of rode LED welke knippert bij het aanzetten van de PS4.

Playstation-4

Volgens diverse bronnen heeft Sony ook besloten om de productie bij Foxconn stop te zetten aangezien er erg veel klachten komen van consoles welke zijn gemaakt bij de Foxconn fabriek in het Chinese Yantai.

Amazon-reactie

Geruchten?

Het is vooralsnog onduidelijk of de productie van Foxconn is gestopt, volgens vele bronnen heeft Foxconn inderdaad de productielijn gestopt waardoor een lauch in Nederland mogelijk in gevaar zal lopen, waardoor er te weinig consoles geleverd zullen worden. Foxconn heeft nog niet gereageerd op de geruchten

Vorig artikelInstagram krijgt waarschijnlijk chat functie
Volgend artikelNokia Lumia 1520 vanaf 2014 te koop in Nederland

1 REACTIE

  1. Hoi,

    Daar om koop ik ook nooit meer een playstation, me broer heeft zijn playstation 4 kunen verkopen vai marktplaast.

    PS: ik zelf heb ook even zitten kijken op marktplaast.nl, daar worden veel playstation 4 verkocht door mensen die er spijt van hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in