Samsung komt met nieuwe Galaxy Grand 2

Samsung heeft vandaag een nieuwe Samsung Galaxy smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Samsung Galaxy Grand 2. De nieuwe Grand 2 heeft de beschikking over een 5,25-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De nieuwe Samsung Galaxy Grand 2 is de opvolger van de huidige Samsung Galaxy Grand.

Samsung Galaxy Grand 2_big

De nieuwe Samsung Galaxy Grand 2 draait op een quad core soc welke draait op een snelheid van 1,2Ghz. Het is momenteel nog onduidelijk om welke processor en chipset het exact gaat, volgens de geruchten is het een Snapdragon 600 chipset. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en er is plaats voor twee simkaarten, waardoor de smartphone dual sim ondersteuning heeft. Het ram van de nieuwe smartphone bedraagt 1,5GB. De smartphone draait op Android 4.3 met een eigen skin erover heen. Er is 8GB aan opslaggeheugen ingebouwd, dat kan worden uitgebreid met micro-sd-kaartjes.

Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de smartphone in Nederland verkocht zal worden. Momenteel wordt er niet gesproken over een release in Nederland en België. Ook is er nog geen adviesprijs bekend.

Bron: Tweakers

Vorig artikel‘Whatsapp voor iOS 7 volgende week beschikbaar’
Volgend artikelTip: Eigen PC bouwen voor 75 euro met de Kano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in