Gionee lanceert Elife E7 smartphone

De Chinese smartphone fabrikant Gionee heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Gionee Elife E7. De specificaties van het toestel zijn zeer goed te noemen aangezien de smartphone zich kan concurreren met vele high-end smartphones.  Zo is de Elife E7 onder meer uitgerust met een 5,5 inch Full HD schermen een snelle 2.5Ghz Snapdragon 800 processor. Ook is er 3GB aan RAM geheugen aanwezig.

e7-3

De camera in het toestel is ook zeer goed te noemen aangezien er een 16 megapixel sensor aanwezig is welke vergelijkbaar in aan de lens van de Canon IXUS140. De Elife E7 is tevens uitgerust met een 8 megapixel camera aan de voorkant. Een 8 megapixel camera aan de voorkant is zeer goed aangezien het normaal gesproken 2 of 3 megapixel aanwezig is. Verder heeft de smartphone mogelijkheid tot 16GB/32GB opslagcapaciteit, 4G LTE, NFC, Wi-Fi en GPS.

Momenteel is het nog onduidelijk of de Elife E7 smartphone ook verkocht zal worden iin Nederland. De prijzen variëren van 2699 tot 3499 yuan omgerekend is dit ongeveer 325 tot 425 euro.

Vorig artikel‘Amazon: PS4 met Kindle tablet bundel’
Volgend artikelHaarlemse Apple Store waarschijnlijk op 14 december al open

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in