Mycom en Dixons: Playstation 4 niet voldoende op vooraad

Voor de mensen welke op tijd een pre-order hebben geplaatst bij de Mycom en Dixons is er toch een flinke tegenvaller aangezien de Playstation 4 toch niet voldoende op voorraad is bij de Mycom en Dixons. Het blijkt namelijk dat beide bedrijven bij nader inzien bijna geen PS4′s kunnen uitleveren, zelfs niet aan de mensen die voor 15 augustus hun pre order hadden geplaatst. Deze mensen krijgen geen Playstation 4 op de release datum.

De klanten welke voor 15 augustus een Playstation 4 hebben besteld bij de Dixons en Mycom zullen er één ontvangen. Heb je na 15 augustus een Playstation 4 besteld bij de Dixons en Mycom? dan krijg je de Playstation 4 pas in 2014 tijdens een tweede levering. De Playstation 4 is namelijk erg slecht geleverd bij de Dixons en Mycom. PSX-Sense heeft vandaag een mail gepubliceerd met onderstaande tekst, waardoor veel klanten teleurgesteld zullen worden aangezien de Playstation 4 erg beperkt verkocht zal worden in Nederland bij de Mycom en Dixons.

img_529749dc819f3

Vorig artikelAantal PSN features niet beschikbaar tijdens PS4 launch
Volgend artikelLaatste dag om Hyves gegevens te downloaden

3 REACTIES

  1. Sluit me hier ook bij aan, het hele punt van een pre-order is dat je hem op launch day hebt (day one exemplaar!) en dan weten ze niks, ze laten niks horen en kunnen niet leveren. Waardeloos en een reden voor mij om voortaan Mycom te mijden…

  2. Echt te bizar voor woorden dit en belachelijk.
    Andere winkels kunnen prima leveren en komen hun belofte na.
    Weten precies hoeveel ze qua voorraad krijgen en wanneer se 2e levering is en die is niet pas in 2014.
    Ze hebben een hele grove fout gemaakt, wat ik echt een schande vind en niet goed te praten is.
    Alle winkels leveren inclusief de bundels en bij Bart smit zelfs preorders van vorige week.
    Aan ieder die lang moet wachten preorder ook elders waar ze wel levering garanderen voor 2014.
    En voor de mensen van Mycom, schaam jullie dat jullie dit de schuld geven aan Sony en aan de zogenaamde leveringsproblemen terwijl jullie wel de.enige zijn met dit fenomeen, en dan de klanten die ruim van te voren bestellen al gelange tijd aan het lijntje houden terwijl jullie dit al van te voren wisten en tot op de dag van vandaag op de website hebben staan dat alleen de preorders van na de 15e niet gegarandeerd zijn.
    En verschuil je niet achter hoge vraag want dat was allang bekend, voorraadbeheer anno 2013 is toch een heel normaal iets.
    Erg jammer dat dit pas met onwaarheden 1 dag voor de release bekend gemaakt wordt ipv eerder vertellen zodat de preorders elders wel succes hadden kunnen hebben, erg jammer en ja ook ik baal als een stekker heb er speciaal een aantal dagen vrij voor genomen.

    • Ik ben het helemaal met die gene boven mij eens. ook hier zwaar aan het balen had hem in july al gepreordert bij dixons en ook niks mogen ontvangen 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in