Aldi verkoopt Medion MD 8874 SSD PC

Vanaf  woensdag 11 december verkoopt de Aldi weer een nieuwe computer, het gaat hierbij om de nieuwe  Medion MD 8874 computer welke verkocht zal worden voor 799 euro. De Medion computer is uitgerust met een I5-4570 processor welke draait op een snelheid van 3,2 Ghz en 6MB Smart Cache. Intern is er een Nvidia Geforce GTX 760 videokaart aanwezig met 1536MB videogeheugen. Daarnaast draait de nieuwe Medion computer op een 128GB SSD en Windows 8.

pc_ssd_pro_medion_md_8874_big_7176

Verder beschikt de computer over 16GB SDRAM en heeft de beschikking over een aantal aansluitingen waaronder HDMI, USB 3.0, WiFi,  Gigabit Lan en een CD/DVD drive. Vanaf woensdag 11 december zal de nieuwe Medion computer verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 799 euro.

Specificaties Medion MD8874:

Intel Core i5-4570 processor met 3.2 GHz en
6 MB Smart Cache

  • NVIDIA GeForce GTX 760 met 1536 MB
  • 1 TB harde schijf
  • 128 GB SSD
  • 16 GB SDRAM werkgeheugen op 1600 MHz
  • inclusief alle gebruikelijke connectiviteit als HDMI, USB 3.0,
  • WiFi, Gigabit LAN en CD/DVD

 

Vorig artikelOppo R1 smartphone komt eind december
Volgend artikelNieuwe YotaPhone uitgebracht in Europa

7 REACTIES

  1. Beste Frits, (of anderen uiteraard)

    Al wat ervaring met de medion lees ik. Wij hebben vandaag deze pc gekocht en ik ben benieuwd of de besturingsprogramma’s automatisch op de ssd zijn geinstalleerd of op de hdd en hoe ik dit kan zie? Wij hebben de pc verder niet met bijgeleverde schijf geïnstalleerd, omdat het opstarten zelf voldoende zou zijn…klopt dit wel? En als we nou programma’s bij willen plaatsen op de ssd weet u toevallig hoe het zichtbaar is waar we t op installeren?

    Hoop reactie te mogen lezen. Bedankt alvast, groetjes Jes.

  2. De pc draait zowat geruisloos. Dus maak je maar geen zorgen daarover. Ik heb hem in december gekocht. Tot nu geen spijt. Al meerdere Medions gehad en altijd goed.

  3. Ik wil de PC SSD Pro Medion MD 8874 in de aanbieding van 18-01-2014 gaan kopen. Is deze uitgerust met windows 8.1. want dat staat er niet bij.
    Vr groet.

  4. Ik heb hem vorig jaar op 11-12-2013 al aangeschaft. Een aanrader. Er zit een recoverschijfje bij, maar op de SSD EN op de HDD staan verborgen partities. Die horen bij de recoverschijf, zodat je installatieschijf gebonden is aan deze computer. Want: de recoverpartities EN de recoverschijf vormen te samen de gehele installatie van Windows 8.1 64 bits. Zo bekijk ik het. Nu heb ik uit een oudere pc, die ik ooit gekregen heb, 2 interne harde schijven in externe behuizingen gezet en op die schijven de interne schijven van deze pc gekloond. Mocht er in de computer op de schijven een defect in die verborgen partities optreden, dan heb ik een backup, waardoor ik dataverlies kan herstellen en deze recoverschijf kan blijven gebruiken. Verder gebruik ik de externe schijven tevens als plek voor externe data-opslag. En ik zet die externe schijven niet onnodig aan, zodat ze langer meegaan. Op de externe behuizing zit trouwens een power on- power off-knop. die ik gebruik op de schijf uit te zetten. Verder heb ik in de aanbieding de sitecom-USB 3.0 starterkit bij Paradigit voor 20 euro gekocht, en heb de bijgeleverde PCI-e-kaart met 2 USB 3.0 aansluitingen in de vrije PCI-e-poort van deze PC geprikt. USB 3.1 heb ik niet nodig, want ik laad niks op via de pc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in