Advertorial: Gemakkelijk stofzuigen met de LG Hom-Bot


De techniek blijft maar toenemen en wordt steeds meer toegepast in meerdere apparaten. Zo heeft LG de techniek ook toegepast in de LG Hom-Bot een elektronische robot stofzuiger. Met de LG Hom-Bot wordt het stofzuigen een leuke klus aangezien je er zelf erg weinig werk aan zal hebben. De stofzuiger met slang is hierdoor verleden tijd. Met de LG Hom-Bot kan je heerlijk lui op de bank gaan zitten met de voeten van de vloer aangezien de LG Hom-Bot het werk zal doen. Een van de technologische hoogstandjes van dit jaar is daarom de nieuwe LG Hom-Bot robotstofzuiger.

LG Hom-Bot:

De LG Hom-Bot is voorzien van de allernieuwste technologische snufjes zo is er een Dual Eye 2.0 technologie aanwezig en de Smart Turbo modus, ook heeft hij  zelf verschillende volautomatische programma’s welke je kan bedienen door de meegeleverde afstandsbediening. De LG Hom Bot beschikt over twee camera’s welke zijn bedoeld voor de ruimteherkenning. Naast de camera’s is er ook een dweilfunctie aanwezig, een led-touchdisplay en verschillende sensoren waardoor je de meubels gewoon kan laten staan. Ook zal de Hom-Bot door de sensoren herkennen wanneer er een trap aan komt, de robot uitgerust met een Smart Turbo-modus voor het reinigen van tapijt, een HEPA-filter voor een schonere luchtuitstoot en een handig ‘Easy-out’ stofreservoir.

De LG Hom-Bot is een slimme robotstofzuiger welke de ruimte na de eerste keer zal onthouden, zo weet hij de volgende keer waar de objecten staan zodat hij het schoonmaak programma zo snel mogelijk kan afronden. De LG Hom Bot heeft een accu capaciteit van 1900Mah en zal automatisch opladen na het schoonmaken als de accu bijna leeg is.

Je huis grondig schoon met de LG Hom-Bot, ook ’s nachts aangezien de LG Hom-Bot zo goed als geruisloos is. Stof kan geen kant op zoals duidelijk te zien is in onderstaande video.

 

Vorig artikel‘FBI kan webcam aanzetten via malware’
Volgend artikelToegang tot videokaart mogelijk vanwege lek in Nvidia driver

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in