De wachtlijsten voor de Playstation 4 worden langer

Vandaag was op onze website te lezen dat de Xbox One in Nederland is uitgesteld en waarschijnlijk later zal komen rond het derde kwartaal van 2014. Ook bij Sony zijn er momenteel leveringsproblemen aangezien de console momenteel erg slecht verkrijgbaar is in Nederland. Aangezien de Xbox One later leverbaar zal zijn zullen veel gamers overstappen op de Playstation van Sony. Op dit moment is een groot deel van de pre-orders nog niet geleverd waardoor de wachtlijsten voor de Playstation 4 mogelijk nog langer kunnen worden.

Bij diverse winkels waaronder Bol.com en Gamemania is de console zo goed als uitverkocht waardoor een levering er dit jaar niet meer in zit. Wanneer de console wel uitgeleverd zal worden is nog onduidelijk. Het is wel zeker dat de levertijden alleen maar langer zullen worden aangezien de populariteit van de console snel zal toenemen.

[alert type=”info”]Heb jij de Playstation 4 besteld of wacht je toch op de Xbox One?[/alert]

Playstation-4

Vorig artikelXbox One komt in derde kwartaal naar Nederland
Volgend artikelSpotify nu gratis voor smartphones en tablets

1 REACTIE

  1. Bol.com verwacht dit jaar nog een 3rde levering. het is niet bevestigd door sony maar als ze zeggen dat ze het nog verwachten dan hoop ik dat ik mijn ps4 dit jaar nog binnen krijg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in