Google komt met witte Nexus 7 tablet

Google heeft vandaag een nieuwe tablet aangekondigd, het gaat hierbij om een witte Nexus 7. Het 2013 model van de Nexus tablet is alleen uitgebracht in een zwarte veranderd. Daar is verandering in aangebracht aangezien Google vandaag een witte variant van de Nexus 7 tablet heeft aangekondigd. De voorkant is helaas nog zwart, maar de achterkant en zijkant is uitgerust met een witte achterkant.

Artikel Nexus 1_large

Naast de nieuwe Nexus 7 heeft Google ook een nieuwe Folio Case voor de Nexus 7 tablet aangekondigd. De Folio case is alleen beschikbaar voor de Nexus 7 2013 versie en is een bumper met een scherm voor het scherm om zo het scherm voor krassen te beschermen. De achterkant van de Folio Case is niet uitgerust met bescherming waardoor alleen de voorkant en zijkant beschermt zijn.

Beschikbaarheid:

De nieuwe Nexus 9 is helaas niet te koop in Nederland, wel kan je de nieuwe witte Nexus 7 kopen in de Google Play Store van het Verenigd Koninkrijk, Japan en de Verenigde Staten. De witte variant gaat over de toonbank voor 199 dollar.

Vorig artikelSpotify nu gratis voor smartphones en tablets
Volgend artikelNokia Lumia 2020 specificaties gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in