Bol.com geeft extra informatie over PS4 levering

Bol.com heeft zoals eerder aangegeven deze week meer informatie op de website gepubliceerd over de nieuwe levering van de Playstation 4 consoles. Bol.com laat weten dat ze op dit moment nog niet weten hoeveel nieuwe PS4 consoles ze gaan ontvangen voordat ze deze kunnen uitleveren, ook is de uitlever datum nog niet bekend aangezien Bol.com veel bestellingen heeft vertraagd en de levertijd van de console heeft aangepast naar ongeveer 7 weken.

Playstation-4

Bol.com laat het volgende op de website weten over de derde levering van de Playstation 4:

In 2013 ontvangen wij misschien nog een derde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de derde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Alle klanten die helaas buiten de derde levering vallen worden ook per email geïnformeerd. Iedereen m.b.t. de tweede levering is ondertussen op de hoogte gebracht per email.

Bij Bol.com lijkt het er momenteel op dat de gewone Playstation 4 consoles zo goed als uitverkocht zijn, de bundels zijn daarom sneller verkrijgbaar maar zijn ook duurder aangezien er een game en enkele accessoires bij zitten waaronder twee controllers.

Deze week versturen wij de tweede levering van de PlayStation 4 naar mensen die hem voor 10 september hebben besteld. Helaas zit jij daar nog niet bij. Wij verwachten eind 2013 of begin 2014 een derde levering. Zodra de PS4 weer op voorraad is in ons distributiecentrum wordt deze z.s.m. bij je afgeleverd. We zullen je dan informeren over de bezorging.

[alert type=”info”]Hebben jullie al wat gehoord van Bol.com?[/alert][alert type=”info”][/alert]

Vorig artikelNokia komt binnenkort met goedkope Android smartpone
Volgend artikelGameplay beelden GTA San Andreas voor iPhone en iPad opgedoken

5 REACTIES

  1. Heb de ps4 op 22 november gepre-orderd bij bol.com, maar heb werkelijk geen idee wanner hij geleverd word, sommige zeggen half januari en andere zeggen begin januari (zoals bol.com)

  2. Mijn ps4 zou ook binnen moeten komen vrijdag, hebben ze hem per ongeluk naar iemand anders die bij de 3rde levering zat verzonden. Heel slecht!

  3. ik heb hem 10 okt besteld. en ik heb mail gekregen dat ik bij de 3e levering zit.
    maar wanneer dat precies is weet niemand..

    we zullen afwachten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in