Oppo R819 tijdelijk in de verkoop voor 199 euro

Oppo heeft tijdelijk een mooie aanbieding. De Oppo R819 is tijdelijk namelijk te koop voor 199 euro, voor dit bedrag krijg je een Oppo R819 en een accessoirepakket met een screen-protector en beschermhoesje. Oppo is momenteel erg populair in China en opkomend in Nederland met een aantal aantrekkelijke smartphones. De Oppo R819 beschikt over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

OPPO-r819-kopen

De Oppo R819 draait op een 1,2Ghz Quad Core processor en 1GB aan RAM. Totaal is er 16GB opslagruimte aanwezig. De Oppo draait op een aangepaste Android versie wat je uiteraard ook om kan zetten naar een gewone Android versie zonder Oppo skin. De smartphone is tijdelijk te koop voor 199 euro en kan je bestellen via de website van Oppo. De Oppo R819 heeft ook de beschikbaarheid tot dual sim waardoor je twee sim kaarten kan gebruiken.

Beschikbaarheid:

De Oppo R819 is tijdelijk te koop voor 199 euro en kan je bestellen via de website van Oppo. Ook krijg je er nu een gratis screen-protector en case bij. Deze actie loopt tot 17 december en zal naar verwachting snel uitverkocht worden bij Oppo, aangezien de budget smartphones met de kerst erg populair zijn.

Bron: Androidworld

 

Vorig artikelUitrol Android 4.4 update voor LG Optimus G begonnen
Volgend artikelTwitter verliest populariteit in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in