‘Windows 8.2 krijgt weer start menu’

Het gaat momenteel niet erg goed met de verkoop van Windows 8 en Windows 8.1. Na vele gebruikersklachten in Microsoft waarschijnlijk weer van plan om het startmenu opnieuw te implementeren in Windows 8.2. Windows 8.1 beschikt over een soort van startknop maar dit is niet zoals Windows 7 een bekend start-menu. In Windows 8.2 moet het oude vertrouwde start menu weer terug komen zoals we hem kennen in Windows 7.

Windows-8.1

Volgens de bekende Windows-volger Paul Thurrott gaat Microsoft in de opvolger van Windows 8.1 een vernieuwde desktop interface lanceren welke gebaseerd is op de oudere versie zoals we hem kennen in Windows 7. Vooral voor bedrijven is de nieuwe metro interface erg onhandig en zal niet veel gebruikt worden aangezien Windows 7 een beter OS is voor bedrijven. Dat bedrijven dat doen is duidelijk te zien in de marktaandeel cijfers.

Windows 8.2 komt volgens de bronnen waarop Thurrott zich baseert in drie versies: een x86-versie voor consumententablets en pc’s, een RT-versie voor tablets en een SKU versie speciaal gericht voor bedrijven. Windows 8.2 wordt begin 2015 verwacht en zal een aantal vernieuwde elementen met zich mee brengen.

Vorig artikelMeer marktaandeel voor Windows 7 dan Windows 8
Volgend artikelAVG lanceert gratis virusscanner voor Mac OS X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in