Gigabyte lanceert Nvidia Tegra Note 7 tablet

Nvidia heeft een nieuwe tablet uitgebracht onder eigen naam, het gaat hierbij om de nieuwe Nvidia Tegra Note 7 tablet. De Nvidia Tegra Note is een tablet ontwikkeld door Nvidia met een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De tablet draait op een Tegra 4 chipset van Nvidia wat wordt ondersteund door 1GB werkgeheugen. De prijs is erg voordelig aangezien de tablet verkocht wordt voor 199 euro.

De tablet heeft ook diverse aansluitingen waaronder een micro-HDMI aansluiting en een microSD kaart lezer waardoor je de interne opslagcapaciteit van 16GB kan vergroten. De accu heeft een capaciteit van 4100mAh, waarmee je omgerekend zo’n 10 uur achter elkaar HD video mee kan kijken. Helaas beschikt de Tegra Note wel over 1GB aan werkgeheugen, wat aan de krappe kant voor een tablet.

Tegra-Gigabyte-Notes-7-Tablet-Finally-Goes-Official

Beschikbaarheid:

Helaas is het nog onbekend of de tablet ook in Nederland verkocht zal worden. Diverse fabrikanten verkopen de zelfde tablet onder eigen naam waaronder EVGA, Zotac en HP. Het is dus even afwachten welk bedrijf Nederland zal krijgen als verkoop regio.

 

Vorig artikelPlaystation 4: Het volledige bestel en levertijd overzicht
Volgend artikelEerste update beschikbaar voor Mac OS X Mavericks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in