Lenovo komt binnenkort met verbeterde Yoga Tablet 10

Lenovo komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe en vooral verbeterde Yoga Tablet 10. In plaats van een Mediatek-soc draait de vernieuwde versie van de Lenovo Yoga tablet op een Snapdragon 400 van Qualcomm. Ook krijgt de resolutie waarschijnlijk de update naar een Full HD exemplaar. 

Yoga10

Uit verschillende benchmark resultaten valt op de maken dat Lenovo werkt aan een nieuwe tablet met type nummer B8080-F. De informatie is opgedoken uit verschillende benchmark resultaten van de tool GFXbench. De Lenvovo Yoga zou in plaats van een 1280×800 pixels resolutie scherm een Full HD resolutie krijgen van 1920×1080 pixels op een formaat van Full HD.

Ook krijgt de interne processor een update.  In plaats van een quadcore MT8389-soc van Mediatek zou Lenovo nu hebben gekozen voor de krachtiger MSM8226-soc. Dit is een quadcore Snapdragon 400 chipset welke beschikt over 4 kernen van 1,6Ghz. De nieuwe tablet zal draaien op Android 4.3. Waarschijnlijk zal Lenovo tijdens de CES de nieuwe tablets uitbrengen.

 

Vorig artikelUpdate voor Facebook Home
Volgend artikelGoogle blokkeert toolbars in Chrome

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in