Modder maakt van Xbox One een laptop variant

Een modder heeft de nieuwe Xbox One omgebouwd tot een portable laptop met een 22-inch scherm. De modder met de naam James heeft de behuizing voor de nieuwe Xbox One zo goed als zelf gemaakt. Opmerkelijk genoeg is de case van de modder dunner dan de originele Xbox One. 

Hij heeft een behuizing gemaakt voor de Xbox One welke is gekoppeld aan een groot 22-inch scherm. Er zijn wel andere ventilatoren gebruikt waardoor de case een stuk dunner is dan origineel. Wel is de oppervlakte van de laptop een stuk groter waardoor hij al snel een stuk dunner gemaakt kan worden. Aan de voorzijde is nog steeds een discs-ingang aanwezig en ook de vele aansluitingen waaronder de aan- en uitknop zijn nog aanwezig. Ook aan de achterzijde zijn diverse aansluitingen aanwezig welke ook bij de normale variant aanwezig zijn. Helaas heeft de Xbox One laptop geen ingebouwde batterij waardoor hij niet portable is.

De modder heeft inmiddels de case al verkocht voor een nog onbekend bedrag. De modder is momenteel zeer actief aangezien hij ook al een Playstation 3 portable heeft gemaakt.

Video Xbox One mod:

Vorig artikelCydia nu ook geschikt voor iOS 7
Volgend artikelPlaystation Nederland: Derde levering Playstation 4 komt deze week

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in