Netflix heeft plannen voor goedkoper abonnement

Netflix Amerika is momenteel begonnen met het goedkoper aanbieden van de Netflix abonnementen. Het nieuwe en vooral goedkopere abonnement is alleen geschikt voor de gebruikers welke Netflix één maand gratis hebben uitgeprobeerd.

netflix2._SL800_V401593584_

In vergelijking met het standaard abonnement kost het goedkopere abonnement 1 dollar minder per maand. Het is vooral goedkoper omdat er alleen maar SD kwaliteit aanwezig is, bij het duurdere abonnement is de afspeelmogelijkheid Super HD aanwezig. Ook kan je maar met één apparaat tegelijk gebruik maken van Netflix. Met het duurdere abonnement van 7,99 is het mogelijk om op twee apparaten tegelijk te kijken. Netflix richt zich mogelijk op mensen die met name onderweg Netflix willen kijken op telefoons of tablets, aangezien de kwaliteit vooral voor telefoons en tablets in SD kwaliteit prima is.

In Nederland zijn er al langer meerdere varianten. Hier kost een uitgebreid pakket (maximaal met vier apparaten te bekijken) 11,99 euro en het goedkopere en momenteel standaard abonnement 7,99 euro. Of het goedkopere abonnement ook naar Nederland komt is momenteel nog onduidelijk, vooralsnog is het goedkopere abonnement alleen beschikbaar op test in de VS.

 

Vorig artikelWhatsapp is klaar voor drukte rond oud en nieuw
Volgend artikelMeer informatie PS4 levering bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in