Acer onthult nieuwe goedkope Liquid Z5 smartphone

Acer heeft vandaag de nieuwe Liquid Z5 smartphone onthuld, het gaat hierbij om een goedkope Android smartphone welke is voorzien van een groot scherm met een dual core processor. Net zoals de andere Acer smartphones is ook de Liquid Z5 een erg goedkope smartphone welke verkocht zal worden voor een adviesprijs van 169 euro.

Acer-Liquid-Z5

De Acer Liquid Z5 is een Android smartphone welke de opvolger is van de populaire Liquid Z3 smartphone. Het nieuwe budgettoestel heeft een veel groter scherm en een krachtigere processor meegekregen. Vanaf half januari zal Acer de nieuwe smartphone in Nederland verkopen voor een adviesprijs van 169 euro. Het toestel beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 854×480 pixels en wordt aangedreven door een 1,3Ghz dual core processor in combinatie met 512MB RAM. De smartphone loop op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt standaard over 4GB aan opslagruimte, wat je kan uitbreiden doormiddel van een microSD kaartje.

De smartphone heeft redelijk goede specificaties welke aanwezig zijn voor een lage prijs. Vooral het 5-inch scherm is zeer uniek voor een smartphone welke verkocht zal worden voor een bedrag van 169 euro. Het gaat hierbij om een adviesprijs waardoor de winkel waarde nog een stuk lager zal komen te liggen.

Vorig artikelMicrosoft geeft Surface Pro 2 snellere processor
Volgend artikelVideodienst Vine nu ook beschikbaar via webversie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in