Battlefield 4 zal later deze maand multi-patch ontvangen

De populaire game Battlefield 4 loopt nog niet zoals het zou moeten. De game heeft momenteel veel problemen met bijvoorbeeld het wegvallen van audio en diverse crashes waardoor je vaak van de server wordt gegooid. Ook lopen er momenteel enkele rechtszaken tegen DICE vanwege de vele crashes en bugs.

battelfield-4-660x330

DICE heeft bekend gemaakt dat ze druk bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe patches waardoor de problemen opgelost moeten worden van de game. DICE heeft deze week bekend gemaakt dat er deze maand nog een patch verwacht kan worden voor Battlefield 4. Enkele weken geleden zijn er ook al diverse updates voor de Xbox 360 en Playstation 3 vrijgegeven, maar helaas blijven de regelmatig terugkomen. Battlefield 4 is vooral te snel vrijgeven en niet goed getest met volledige belasting het het netwerk. Ook tijdens de bèta zijn de problemen opgedoken.

Eind deze maand zal er een multi-platform patch beschikbaar komen voor Battlefield 4, wij verwachten dat met deze update de problemen zijn opgelost.

“Just a short note that we are finalizing the next game update for multiple platforms, aiming to release them later this month. Stay tuned for the full details here in the Battlefield 4 Control Room.”

Vorig artikelWebsite Dropbox urenlang offline
Volgend artikelHTC One X+ zal geen nieuwe updates meer ontvangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in