Nog geen Playstation 4: Dit is je kans bij de Mediamarkt

Uit diverse berichten kunnen wij opmaken dat het bij Mediamarkt mogelijk is om zeer beperkt een Playstation 4 direct te kopen vanuit de voorraad. Dit is lang niet bij alle vestigingen. Bij de mediamarkt is momenteel ook bij diverse filialen de nieuwe Knack bundel op voorraad in combinatie met de Playstation 4 console. 

2jbabv5

Afgelopen vrijdag nacht is bij vele Mediamarkt filialen de nieuwe Knack bundel afgeleverd. Het gaat hierbij om een combinatie van een Playstation 4 en het spel Knack. Vanaf vrijdag avond is de Knack bundel verkocht bij de Mediamarkt en Saturn, het is daarom verstandig om de voorraad van de lokale Mediamarkt in de gaten te houden wanneer er weer een nieuwe voorraad Knack bundels zal binnen komen. Een knack bundel kost 439 euro. Naast de Playstation 4 knack bundels zijn er ook verschillende Killzone bundels opgedoken.

Aangezien de voorraad afgelopen vrijdag er hard doorheen is gegaan bij de Mediamarkt is het onduidelijk of er nog een voorraad beschikbaar is, voor meer informatie over de Playstation 4 bundels kan je het beste contact opnemen met de Mediamarkt.

 

Vorig artikelNieuwe surface 3 en surface mini tablet komen dit jaar
Volgend artikelApple wint patentzaak van Google

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in