HP komt volgende week met goedkope Android smartphone

HP komt waarschijnlijk volgende week met de eerste Android smartphone, welke voor een zeer gunstige prijs verkocht zal gaan worden. De smartphone waarvan de specificaties nog onduidelijk zijn zal verkocht worden voor 200 dollar. HP zal zich met de smartphone voornamelijk op de opkomende markt richten. HP heeft vroeger wel enkele telefoons uitgebracht maar is al enkele jaren gestopt met het maken van nieuwe telefoons.

Volgens diverse geruchten zal HP volgende week een nieuwe smartphone aankondigen welke verkocht zal worden voor 200 dollar. Het is momenteel nog onduidelijk of de smartphone ook in Nederland en België verkocht zal worden. Het uiterlijk heeft volgens de bron veel weg van de huidige Galaxy Note. Daarom zal HP waarschijnlijk de smartphone uitrusten met een scherm van 5,7-inch. Als deze geruchten kloppen is 200 dollar een zeer laag bedrag voor een smartphone met een scherm van 5,7-inch.

WebOS:

Enkele jaren geleden heeft HP smartphones uitgebracht onder zijn eigen OS voor telefoons, WebOS. Het mobiele operating system sloeg niet aan en flopte volledig. Met de nieuwe smartphone zal HP zich voornamelijk richten op de Android markt.

HP-WebOS

 

Vorig artikelOpnieuw creditcarddiefstal bij Amerikaanse winkelketen
Volgend artikelWindows 9 ‘Threshold’ komt in april 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in