Samsung Galaxy S5 komt half maart tijdens unpacked event in Londen

Samsung zal volgens de Italiaan Flavio Piccioni de nieuwe Samsung Galaxy S5 half maart in Londen aankondigen. Flavio Piccioni is zeker geen onbekende en heeft met enige regelmaat vaak betrouwbare informatie vrijgegeven over evenementen. Volgens hem zal Samsung de nieuwe Galaxy S5 tijdens een evenement in Londen onthullen.

Samsung-Galaxy-S5

 

Dat Samsung de nieuwe Galaxy S5 in maart zal onthullen is geen slechte stap aangezien in februari ook de MWC beurs zal beginnen waar een aantal smartphones aangekondigd zullen worden, hierdoor zal Samsung vrij direct na de beurs ook zijn eigen smartphone aankondigen. De keuze voor een unpacked evenement in Londen is wel nieuwe van Samsung. De Galaxy S4 werd vorig jaar namelijk in New York aangekondigd voor het grote publiek. Twee jaar geleden heeft Samsung wel de Galaxy S3 in Londen aangekondigd.

Het gaat hierbij nog volledig om insider informatie van Flavio Piccioni, maar gezien hij vaker directe informatie heeft uitgelekt over evenementen lijkt dit een stevig gerucht.

Vorig artikelCisco geeft waarschuwing voor backdoor in routers
Volgend artikelTip: ‘Mijn Computer’ icoon terug op Windows 8 en 8.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in