Blackberry Messenger komt voorlopig niet naar Windows Phone

Voorlopig zal er geen versie verschijnen van Blackberry Messenger voor Windows Phone. De Canadese fabrikant heeft vandaag laten weten dat het mobile OS van Microsoft nog niet populair genoeg is voor de ontwikkeling van een app voor het platform.

Blackberry-Messenger

Sinds enkele maanden is de Blackberry Messenger applicatie verkrijgbaar voor Android en iOS. Tijdens een interview met TrustedReviews heeft David Proulx, BlackBerry’s Senior Director bij de BBM Business Development-afdeling laten weten dat Windows Phone momenteel nog niet populair genoeg is. Onder de Windows Phone gebruikers is momenteel nog te weinig vraag voor de BBM applicatie. Als het mobiele OS van Microsoft in de toekomst wel populairder worden en er meer gebruikers zijn dan zal Blackberry zeker een app overwegen.

Blackberry Messenger is een applicatie waarmee gebruikers gratis berichten kunnen sturen naar vrienden welke ook over de app beschikbaar. Momenteel is de app behoorlijk succesvol voor Android en iOS. Whatsapp en andere concurrenten zijn ook actief binnen deze doelgroep waardoor de Blackberry App zich moeilijk kan plaatsen in de miljoenen gebruikers. Momenteel wordt de Blackberry applicatie gebruikt door zo’n 10 miljoen gebruikers.

Vorig artikelGoogle werkt aan nieuwe remote desktop app voor iOS
Volgend artikelLG G3 smartphone komt rond mei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in