Sharp komt met nieuwe 4,5-inch smartphone

Sharp heeft vandaag een nieuwe smartphone gelanceerd onder de naam Aquos Mini SHL24. De smartphone beschikt over een beeldscherm van 4,5-inch. Ondanks het kleine scherm beschikt de smartphone toch over een 1080P display waardoor de pixeldichtheid momenteel 487 pixels per inch is.

SharpAquos Mini SHL24

De smartphone van Sharp draait op een Qualcomm Snapdragon 800 quad core SOC welke draait op een snelheid van 2,2Ghz. De processor wordt gecombineerd door 2GB werkgeheugen en 16GB interne opslag. De interne opslagcapaciteit kan je ook uitbreiden doormiddel van een microSD kaart. De camera is een 13 megapixel variant met een f/1.9 lens. De telefoon komt in diverse kleuren beschikbaar waaronder wit, roze, blauw groen en geel. Wanneer de smartphone op de markt komt en voor hoeveel is momenteel nog onduidelijk.

De kans is groot dat de smartphone alleen verkocht zal worden in Japan en China, aangezien Sharp in Nederland momenteel nog geen smartphones uitbrengt. In Japan en China is er ook meer vraag naar het mid-range segment.

Vorig artikelNokia Lumia 1520 in Nederland beschikbaar
Volgend artikelDit zijn de meest gebruikte wachtwoorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in