Samsung start met Android 4.4 uitrol voor Note 3

Samsung is zojuist begonnen met de uitrol van Android 4.4 voor de Samsung Galaxy Note 3. Diverse gebruikers op verschillende fora waaronder op Tweakers melden dat de update voor de Note 3 inmiddels is ontvangen bij enkele gebruikers. 

Samsung-Note-3

De update naar Android 4.4 voegt een aantal nieuwe functionaliteiten toe waaronder enkele nieuwe uiterlijke wijzigingen aan de interface. Sinds vrijdagochtend melden gebruiken dat de update inmiddels is binnen gekomen op het toestel. De update is geen kleine aangezien de update 381MB groot is. De exacte versie van Android na de update voor de Galaxy note 3 is firmware 4.4.2

Aan de update zijn ook diverse standaard functionaliteiten toegevoegd, zo is er op het lockscreen een snelkoppeling aanwezig voor de camera applicatie. En zijn de icoontjes in de notificatiebalk nu wit. Ook is er weer een icoon aanwezig welke aangeeft hoeveel resterende accucapaciteit er nog beschikbaar is. Als ontwikkelaars ondersteunen om een app full screen te draaien is de mogelijkheid nu aanwezig, aangezien er een modus aanwezig is waarmee je snel kan switchen naar de full screen weergave.

De Note 3 is in september uitgebracht in Nederland. De Samsung Galaxy note III beschikt over een 5,7″-amoled-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De smartphone beschikt over Qualcomm Snapdragon 800-soc.

Vorig artikelRecordaantal betalingen met iDeal in 2013
Volgend artikelPhotoshop voor Android krijgt grote update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in