Netflix opnieuw bezig met goedkoper abonnement

Netflix is pas een aantal maanden beschikbaar in Nederland, in Amerika is de dienst behoorlijk groot geworden en blijft flink toenemen. Momenteel is er een standaard tarief aanwezig van 7,99 dollar. Nu is Netflix ook bezig met een nieuwe goedkoper abonnement.

netflix.home_

Het goedkopere abonnement van Netflix zal 1 dollar goedkoper worden, hiervoor kan je alleen SD materiaal bekijken en kan je maximaal één stream bekijken. Daarnaast is er enige tijd ook al een familietarief van $11,99 waarmee naar vier verschillende schermen kan worden gestreamd. In Nederland is Netflix momenteel beschikbaar voor 7,99 euro per maand, ook is er een familieversie beschikbaar waar je voor 11,99 euro vier streams kan bekijken. Het goedkopere abonnement van Netflix zal waarschijnlijk in Nederland verkocht worden voor 6,99 euro per maand. Vooral voor de gebruikers welke niet de behoefte hebben aan Full HD is dit abonnement beter en vooral goedkoper.

Bestaande klanten zullen geen prijswijzigingen krijgen of aanpassingen in het abonnement. Netflix wil met het nieuwe pakket meer mensen naar de dienst lokken met goedkopere prijzen.

Vorig artikelSpeadtrum lanceert nieuwe quadcore chipset voor tablets
Volgend artikelReview: Medion Lifetab MD98439 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in