Oppo Find 7 komt volgende maand tijdens MWC

Volgens de laatste geruchten zal Oppo volgende maand het nieuwe topmodel aankondigen, het gaat hierbij om de Oppo Find 7. Eind volgende maand staat de Mobile World Congress beurs gepland in Barcalona, tijdens deze beurs zullen vele fabrikanten de nieuwe smartphones aankondigen. Oppo zal de nieuwe Find 7 waarschijnlijk verkopen voor ongeveer 600 euro.

dsalbt4zxw

Oppo doet het momenteel goed in Europa, afgelopen jaar heeft het bedrijf de nieuwe Find 5 en een midrangetoestel op de markt gebracht. Later vorig jaar heeft het bedrijf ook de nieuwe Oppo N1 toegevoegd met een draaibare camera. De Oppo Find 7 zou volgens gelekte specificaties een 5,5-inch-scherm krijgen met een 2560x1440p resolutie. Achter komt een 13-megapixelcamera te zitten, de camera aan de voorzijde moet het doen met een flinke 5 megapixel. Het toestel zal draaien op een Qualcomm Snapdragon 800 processor en wordt geklokt op een snelheid van 2,3Ghz. Ook beschikt de smartphone over 3GB aan RAM en 16GB intern geheugen.

Het toestel zal draaien op Android, welke versie is nog onduidelijk maar waarschijnlijk is dit Android 4.4 Kitkat. Anonieme bronnen melden dat het toestel in China zo’n 3600 yuan gaat kosten, wat omgerekend 435 euro is, maar met de belastingen en invoerrechten komt de prijs in Nederland waarschijnlijk op ongeveer 600 euro uit.

Vorig artikelReview: Medion Lifetab MD98439 tablet
Volgend artikelLG G Pro 2 komt in februari tijdens MWC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in