Microsoft zal naam Skydrive veranderen in OneDrive

Microsoft heeft vandaag laten weten dat ze de naam Skydrive op korte termijn gaan aanpassen naar OneDrive. Microsoft heeft vorig jaar namelijk een rechtzaak verloren van Sky. Sky was namelijk van mening dat  Skydrive inbreuk was op hun merknaam, de rechter stemde daarmee in.

One-drive

Microsoft heeft de nieuwe naam OneDrive bepaald. Momenteel is de merknaam One bij Microsoft erg populair aangezien Microsoft ook al de Xbox One heeft aangekondigd. We kunnen er wel vanuit gaan dat Microsoft voldoende onderzoek heeft gedaan om andere geschillen over de merknaam te voorkomen. De keuze van de nieuwe naam lijkt goed en past binnen de overige merken van het bedrijf.

Het nieuwe logo is vrijwel identiek aan het huidige logo maar heeft alleen een andere naam. Microsoft zal op korte termijn beginnen met de uitrol van de nieuwe naam voor de dienst. Voor bestaande gebruikers van SkyDrive en SkyDrive Pro verandert er afgezien van de naam niets. De regels en huidige abonnementen blijven gewoon gelijk alleen de naam zal binnenkort aangepast worden naar Onedrive.com

Vorig artikelLG G Pro 2 komt in februari tijdens MWC
Volgend artikelOV Chipkaart app gelanceerd voor Android en iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in