Sony komt met opzetlenzen voor tablets

Sony heeft enkele maanden geleden een product op de markt gebracht waarmee het mogelijk is om een extra camera lens te monteren op een smartphone, binnenkort zal Sony ook met een camera accessoire komen voor de tablets. De gebruikers kan een lens vastmaken aan een tablet waardoor de camera kwaliteit flink verbeterd zal worden. 

Sony-Xperia

Sony heeft de nieuwe accessoire voor de tablet vandaag op de website gezet op de Japanse versie. Helaas is er momenteel nog erg weinig informatie bekend over de nieuwe opzetlenzen voor de tablets. Voor de mount wordt een prijs van omgerekend ongeveer 26 euro gehanteerd. Wel moet je hierbij nog een lens kopen welke momenteel verkocht worden voor ongeveer 330 euro. Er zijn zes opzetstukken van verschillende lengtes voor de tablet beschikbaar, hierdoor kan je de accessoire op vele tablets met verschillende formaten gebruiken.

Eerder heeft Sony de opzetlenzen al gelanceerd, het gaat hierbij om de modellen QX-10 en QX-100. De QX10 heeft een zoombereik van 10x optische zoom terwijl het QX100 tot 3,6x zal gaan. De OX100 wordt momenteel verkocht voor ongeveer 330 euro terwijl het goedkopere model de Sony DSC-QX10 momenteel op de markt komt voor een bedrag van 145 euro.

Vorig artikelNokia Lumia 520 black update beschikbaar
Volgend artikelSamsung toont nieuwe tablets met AMOLED scherm op MWC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in