Sony kampt PS4 met voorraad problemen in Verenigd Koninkrijk

Momenteel zijn er weer een aantal problemen met de voorraad van de PS4 in het Verenigd Koninkrijk. De productie draait momenteel maximaal maar Sony kan voorlopig nog niet voldoen aan de grote wereldwijde vraag naar de nieuwe console. 

ps4-console

Sony’s UK managing director Fergal Gara heeft laten weten dat ze er momenteel nog alles aan doen om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Vele retailers en winkels kunnen momenteel meer PS4 consoles verkopen dan wat het geval is. In het Verenigd Koninkrijk wachten mensen nog massaal op de nieuwe PS4 console.

In Nederland is het wel iets beter maar wachten er nog vele op een nieuwe console. De verwachting is dat de PS4 de komende maanden nog steeds zeer beperkt leverbaar zal zijn in Nederland. Momenteel lijkt het bij Mediamarkt wel flink te verbeteren waardoor de Mediamarkt de beste keus zal zijn voor een Playstation 4. Ook komt er bij Mediamarkt regelmatig een nieuwe losse levering binnen voor de losse verkoop in de winkels. Enkele weken geleden is de console namelijk ook voor een korte periode los verkocht.

Sony UK managing director laat het volgende weten:

We are still not satisfied, we are still not in stock fully at retail,” he said.

“Of course we haven’t launched in Japan and we’re still not fully meeting demand in other major territories. That [4.2 million] is a suppressed number and one that will grow considerably from here.

“The UK is a big chunky part of that. I’m very proud we got our fair share of stock, but it’s still not enough. We want more, we need more. Retail is still not stocked fully.”

Vorig artikelNieuwe afbeeldingen rode Nexus 5 opgedoken
Volgend artikelSamsung Galaxy S4 nu ook beschikbaar in zwarte versie

5 REACTIES

  1. In heel veel landen is het een probleem, alleen in Polen niet aangezien je hem daar zo in de winkel kan kopen. Spanje krijgt in ieder geval binnenkort een levering en wij ook binnen 2 weken.

  2. En het ligt niet aan sony?ze zijn 30 dagen voor de launch begonnen met het maken van de playstation 4!dus in september 2013!hoe debiel kan je zijn als een bedijf zoals sony……lijkt wel een stel zwakbegaafdes daar

  3. Wat een stel zeikerds!ze hebben al ruim 100.000 ps4 verkocht daar!in 7 weken!en ik wacht nog steeds!op een paar dagen na 4 maanden!dus volgens mij moet er naar nederland meer komen want HIER IS HET EEN PROBLEEM!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in