Geeksphone onthult specs dual boot smartphone

Gekksphone heeft deze week meer duidelijkheid gegeven over een nieuwe dual boot smartphone, het gaat hierbij om de nieuwe Gekksphone dual boot smartphone welke de naam Revolution mee zal krijgen. De smartphone zal draaien op zowel Android als het nieuwe Firefox OS.

Geeksphone

Een aantal weken geleden zijn er al diverse afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. Deze week heeft Geeksphone nieuwe details vrijgegeven rondom de smartphone met enkele specificaties op de eigen website. De smartphone zal standaard op Android gaan draaien met de mogelijkheid om te switchen naar een ander OS. Overigens zullen gebruikers niet vastzitten aan Firefox OS want er is ook de mogelijkheid om een andere ROM te flashen, waardoor je bijvoorbeeld ook wellicht in de toekomst Windows Phone kan installeren.

Specificaties:

De Geeksphone revolution zal beschikken over een 4,7-inch IPS scherm met een nog onduidelijke resolutie. De smartphone draait op een 1,6Ghz dual core processor gebaseerd op een Intel Atom Z2560 chipset. Het toestel heeft een microSD-kaartlezer voor extra opslag, een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 2 megapixel-exemplaar aan de voorkant.

Wanneer de smartphone verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk. Ook is er nog geen adviesprijs bekend over de smartphone wanneer deze verkocht zal worden. Eigenlijk zal Geeksphone de smartphone deze maand introduceren, maar dat zal nu niet meer gehaald worden, aangezien het bedrijf meer tijd nodig heeft.

Vorig artikel‘Producten kopen via Twitter binnenkort mogelijk’
Volgend artikelPS4: Actuele leverings-voorraad informatie Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in