Windows 8.1 update 1 gelekt op internet

De nieuwe Windows 8.1 update 1 stond voor maart gepland maar is vandaag op internet verschenen. Dankzij de versies op verschillende file sharing websites kunnen we alvast een kijkje nemen in de nieuwe Windows update voor Windows 8.1.

Windows-update

De nieuwe update zorgt voornamelijk voor een betere gebruikerservaring wanneer je gebruik zal maken van een toetsenbord en een muis. Zo krijgen de Windows 8-applicaties een titelbalk waarmee ze te sluiten, minimaliseren en snappen zijn.Ook de metro interface heeft diverse wijzigingen waaronder de plaatsing van de knoppen voor de zoekfunctie en het afsluiten van het systeem.

Verder zijn er vele kleine wijzigingen welke minder ingrijpend zijn. Zo heeft de instellingen applicatie een directe link naar het configuratiescherm gekregen en is er een optie op Windows 8 apps in de taakbalk van de Windows 8 omgeving te plaatsen. De gelekte versie is van 14 januari 2014. Het is mogelijk dat Microsoft nog enkele wijzigingen zal toebrengen voor de lancering op 11 maart 2014.

Vorig artikelFlappy Bird nu ook beschikbaar voor Android
Volgend artikelSamsung komt binnenkort met goedkopere Galaxy S4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in