Samsung Galaxy Tab 3 Lite te koop in Nederland

Samsung is vandaag begonnen met de verkoop van de Samsung Galaxy Tab 3 Lite in Nederland. De tablet is al in januari van dit jaar gepresenteerd, nu een maand later wordt deze nieuwe tablet al verkocht in Nederland voor een aantrekkelijk bedrag.

Galaxy-Tab-3

Opvallend is toch de prijs aangezien er eerst een prijs werd verwacht rond de 100 euro, maar uit diverse informatie blijkt dat Samsung de tablet nu slechts voor 159 euro zal verkocht. Het gaat hierbij om de Nederlandse prijs welke rond februari verkocht zal worden in Nederland.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite:

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet heeft de beschikking over een 7-inch scherm met een resolutie van 1024×600 pixels. De interne soc is een Marvell PXA986 waarbij twee Cortex A9 processoren aanwezig zijn. De twee cores draaien op een snelheid van 1,2Ghz.  Verder is 1GB ddr2 en 8GB flashopslag aanwezig, dat uitgebreid kan worden met sd-geheugenkaarten.Verder beschikt de Samsung tablet over een 2-megapixel camera en een accu met een capaciteit van 3500mAh.

Momenteel is de tablet te koop voor een adviesprijs van 159 euro. Momenteel is de tablet bij diverse webshops een stuk goedkoper verkrijgbaar waardoor het een goede budget tablet is geworden met redelijke specificaties.

Vorig artikelApple herstart productie iPhone 4 in opkomende landen
Volgend artikelVijf storingen bij ING in drie dagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in