Nieuwe Windows 8.1 update uitgesteld tot april

Het lijkt erop dat Microsoft de ontwikkeling van de nieuwe update voor Windows 8.1 heeft uitgesteld. De lancering van de nieuwe update stond namelijk gepland voor 11 maart, maar dit zal waarschijnlijk uitgesteld worden naar 8 april. Microsoft wil met Update 1 voor Windows 8.1 een aantal wijzigingen toevoegen op de huidige situatie.

Windows-8.1-update

Microsoft zal nu de update vrijgegeven op de eerste dinsdag van de naam, op deze dag geeft het bedrijf ook andere kleine updates en patches vrij voor verschillende besturingssystemen. De nieuwe update zal een aantal wijzigingen met zich mee brengen waaronder de mogelijkheid om Modern UI apps via de taakbalk uit te voeren. Ook krijgt de Modern UI knoppen om het systeem snel af te sluiten. De nieuwe update is vooral gericht op de gebruiker welke Windows 8.1 gebruikt zonder touchscreen.

De nieuwe update zorgt voornamelijk voor een betere gebruikerservaring wanneer je gebruik zal maken van een toetsenbord en een muis. Zo krijgen de Windows 8-applicaties een titelbalk waarmee ze te sluiten, minimaliseren en snappen zijn.Ook de metro interface heeft diverse wijzigingen waaronder de plaatsing van de knoppen voor de zoekfunctie en het afsluiten van het systeem.

Verder zijn er vele kleine wijzigingen welke minder ingrijpend zijn. Zo heeft de instellingen applicatie een directe link naar het configuratiescherm gekregen en is er een optie op Windows 8 apps in de taakbalk van de Windows 8 omgeving te plaatsen. De gelekte versie is van 14 januari 2014.

Vorig artikelSony bevestigt verkoop vaio afdeling
Volgend artikelVodafone verhoogt download snelheid verschillende abonnementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in