Fairphone in Nederland te koop bij KPN

KPN verkoopt vanaf vandaag als eerste provider in Nederland de nieuwe Fairphone smartphone in combinatie met een abonnement. De eerlijke smartphone beschikt over een 4,3-inch scherm en draait standaard op Android 4.2 Jelly Bean. 

fairphone-01

De Fairphone wordt aangedreven door een 1,2Ghz quad core processor. De Fairphone wordt binnen 2 werkdagen geleverd en is zonder bijbetaling verkrijgbaar vanaf 37,50 euro per maand. De Fairphone is een eerlijke smartphone welke afgelopen zomer is geproduceerd. Momenteel zijn er 25.000 exemplaren beschikbaar waarvan er 1000 via KPN verkocht zullen worden. De Fairphone is een Nederlands initiatief, het bedrijf achter de smartphone maakt producten welke op een eerlijke en duurzame manier zijn verkregen.

De Fairphone beschikt over een 4,3-inch scherm met een resolutie van 540×960 pixels. De 1,2Ghz quad core processor word ondersteund door een 1GB ram module. Verder is er 16GB intern geheugen beschikbaar wat je kan uitbreiden via een MicroSD kaart. Ook beschikt de smartphone over de mogelijkheid voor twee simkaarten aangezien er een dual sim houder aanwezig is.

Vorig artikelVodafone verhoogt download snelheid verschillende abonnementen
Volgend artikelLivestream Olympische Spelen aanwezig in NOS applicatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in