Playstation 4 bug verwijderd games

Momenteel is er een bug op vele Playstation 4 consoles aanwezig waardoor de console uit zichzelf games gat verwijderen. Enkele gebruikers melden op diverse forums dat er zonder reden games worden verwijderd. Ook op het Playstation forum stromen de meldingen van soort gelijke problemen binnen.

PS4

Ook op Redit komen er diverse reacties binnen over de problemen met de console. Het is nog onduidelijk wat de exacte oorzaak is van het probleem. De bug verwijderd alleen de game, opvallend genoeg blijft de savedata wel beschikbaar. De gebruiker geeft aan gewoon in te loggen op het PlayStation Network en daarnaast zijn PlayStation 4 niet te hebben gemod. Sony heeft nog geen antwoord gegeven op de problemen met de console en het uit zich zelf verwijderen van game data.

Een gebruiker op Redit laat het volgende weten:

”Vanmorgen was Killzone plotseling verdwenen van mijn PlayStation 4, terwijl ik het spel twee dagen geleden nog had gespeeld. Ik zag het spel vannacht ook nog op mijn PlayStation 4 staan toen ik Outlast speelde. Na afgelopen maand mijn console volledig naar de fabrieksinstellingen te hebben teruggezet, dacht ik van het probleem af te zijn, maar dit is dus kennelijk niet het geval. Er zijn geen errors of andere indicaties dat er iets mis is met de console.”

 

Vorig artikelScreenshots HTC Sense 6 interface verschenen
Volgend artikelFlappy Bird ontvangt grote update

1 REACTIE

  1. Ik denk dat zij de psn plus aan het testen zijn ivm de games die jij maar een jaar in je bezit mag hebben om te kijken wat er gebeurt als zij deze eraf halen of dat zij het er wel af kunnen halen.
    Het zou kunnen, anders is het wel een vage bug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in