‘Ontwikkelaar verwijderd Flappy Bird uit app Store’

De game Flappy Bird is inmiddels erg populair in Nederland en de rest van de wereld. De ontwikkelaar heeft zojuist laten weten dat de app vanaf morgen 9 februari uit de App Store gehaald zal worden voor zowel Android als iOS. De ontwikkelaar heeft op zijn Twitter-account aangegeven dat het allemaal teveel was, en daarom heeft besloten om de app te verwijderen. Waarschijnlijk heeft het ook te maken met de rechten van bijvoorbeeld Mario.

FlappyBird

De app is momenteel erg populair en staat inmiddels in vele landen op nummer één in de App store van Google en Apple. De ontwikkelaar verdiende erg goed aan aangezien de ontwikkelaar per dag ruim 50.000 dollar binnen heeft gehaald met de advertenties in de app. De ontwikkelaar Dong Nguyen heeft laten weten dat hij de game morgen offline zal halen. Het lijkt erop dat het Dong Nguyen teveel geworden is, de game is te populair. De exacte reden is nog onduidelijk, het heeft waarschijnlijk ook met de diverse rechten te maken van bijvoorbeeld de populaire game Mario.

 

Vorig artikelNieuwe Nexus 8 tablet komt rond april
Volgend artikelSamsung Galaxy NotePro te koop in Nederland

4 REACTIES

  1. Wat maakt mij dat nou uit dat andere het niet leuk vinden of er agresief van worden het gaat er om dat je het dan voor de rest verpest degene die het elke dag elen doen dat niet voor niets ze vinden het leuk en daar gaat het om gewoon andere mensen een lol doen als dat tenminste kan of denk je alleen maar aan degene die er boos van worden en zo dat is hun probleem maar. Laat gewoon het spel, dan maak je triljarden mensen blij!!!!!!!!!!!!!

  2. Ik vind het onzin dat de app verwijdert wordt laat mensen toch hun gang gaan door hun gewoon lol te geven met flappy bird als je het verwijdert zal ik je even zeggen, dan krijg je heel veel klachten want ik weet zeker dat dan de hele wereld teleurgesteld is!!!!!! 🙁

  3. Ik heb dit spel al eens eerder gespeeld.
    Het was een heel leuk spel, toen ik het speelde
    en die groenen pijpen zag, deed het me denken aan Mario.
    Jammer dat deze App verwijderd word.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in